تلاش کردیم عکس، پوستر و مارکت بخش جانبی نباشد
تلاش کردیم عکس، پوستر و مارکت بخش جانبی نباشد

سروش سینما/ مدیر بخش عکس، پوستر و ماکت صحنه بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی عنوان کرد: تلاش ما در این دوره جشنواره این بود که بخش عکس، پوستر و ماکت به عنوان بخش جانبی در نظر گرفته نشود.

پریسا عباس زاده مدیر بخش عکس، پوستر و ماکت صحنه بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، اظهار داشت: امسال اولین سالی است که در کنار بخش عکس، پوستر، بخش ماکت و اسکیس صحنه نیز در جشنواره برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود. در بخش عکس آثار ارسالی عکاسان تئاتر به دبیرخانه داوری شد و در نهایت آثار ۱۰ نفر پذیرفته و به مرحله داوری‌ رسید.

این ۱۰ نفر در بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران حضور داشتند و از تئاترهای اجرا شده عکس برداری کرده و عکس‌هایی که در این جشنواره گرفته اند، در مرحله دوم داوری توسط  کیارش مسیبی و مهدی آشنا ارزیابی خواهد شد.

مدیر بخش عکس، پوستر و ماکت صحنه ادامه داد: در بخش پوستر ۱۷ نفر شرکت کردند که بیشتر آثار ارسالی، پوستر نمایش‌هایی بود که در این دوره از جشنواره اجرا شده و این آثار توسط فرهاد فزونی ارزیابی خواهد شد.

وی افزود: همچنین در بخش ماکت ۱۳ اثر و در بخش اسکیس ۱۲ اثر توسط آقایان مصطفی مرادیان و سینا ییلاق بیگی ارزیابی می‌شود.

عباس زاده با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این بود که بخش عکس، پوستر و ماکت به عنوان بخش جانبی به شمار نرود، تصریح کرد: برای کسانی که دغدغه حوزه تجسمی را دارند این بخش خیلی اهمیت دارد که به عنوان یک بخش تاثیرگذار و تخصصی مورد توجه باشد و موجب دیده شدن آثار بخش صحنه و تلاش فعالان این حوزه شود.

وی ادامه داد: این بخش با استقبال خوبی مواجه شد و امیدواریم جشنواره‌های دیگر نیز بخش ماکت صحنه و اسکیس صحنه را به جشنواره‌ها اضافه کنند.

مدیر بخش عکس، پوستر و ماکت صحنه با اشاره به برگزاری کارگاه اسکیس صحنه در جشنواره توضیح داد: آثار خروجی این کارگاه در لابی تالار مولوی به نمایش درآمد. همچنین پس از اختتامیه جشنواره، نمایشگاهی ویژه آثار پوستر و عکس برگزار خواهد شد.

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و به همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بخش‌های صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه‌نویسی (جایزه اکبر رادی)، ترجمه (جایزه دکتر محمدرضا خاکی)، بین‌الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس‌گفتارها تا ۱۹ تیر در حال برگزاری است.