سروش سینما : سینماپرس: آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» با حضور مسئولان لشگری و کشوری، اعضای صنوف سینمایی، خانواده شهدا و همچنین سینماگران، هنرمندان و اصحاب رسانه در برج میلاد تهران برگزار آغاز شد. به گزارش سینماپرس، آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» با حضور مسئولان لشگری و کشوری، اعضای صنوف سینمایی، […]

سروش سینما :

سینماپرس: آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» با حضور مسئولان لشگری و کشوری، اعضای صنوف سینمایی، خانواده شهدا و همچنین سینماگران، هنرمندان و اصحاب رسانه در برج میلاد تهران برگزار آغاز شد.

به گزارش سینماپرس، آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» با حضور مسئولان لشگری و کشوری، اعضای صنوف سینمایی، خانواده شهدا و همچنین سینماگران، هنرمندان و اصحاب رسانه در برج میلاد تهران در حال برگزاری است.

مجری برای تمام فصول/ وقتی شهیدی فر مجری اختتامیه مقاومت می شود…

اجرای این برنامه را محمدرضا شهیدی فرد برعهده دارد.

سخنان زیبا و احساسی دبیر جشنواره

پس از پخش کلیپی از جشنواره فیلم «مقاومت»، محمد خزاعی دبیر این جشنواره گفت: خوشحالم که امشب در آیین اختتامیه جشنواره فیلم مقاومت در خدمت شما هستم؛ جشنواره ای که در این سال ها فراز و نشیب های زیادی طی کرده و با پشتیبانی شما هنرمندان و مسئولان و مدیران در حال نزدیک شدن به سر منزل مقصود است و هر سال به صورت با شکوه تر برگزار می شود.

وی افزود: خوشحالیم که جشنواره مقاومت جشنواره فیلمسازان آزادی بخش دنیا شده است. امسال ۹۲ کشور خواهان حضور بودند که نشان می دهد گفتمان ما در حال فراگیری است. در این جمع و در اندیشه مقاومت چه چیزی نهفته است که برخی از کشورها، رسانه ها و صهیونیستی ها نگران رونق جشنواره هستند تا جایی که دست به تهدید فیلمسازان می زنند؟ مگر چه گفتمانی در این جشنواره است که به برگزاری آن حساس شده اند؟

این تهیه کننده سینما تاکید کرد: باید قبول کنیم این تهدیدها نقض حقوق بشر است وقتی فیلمسازان نتوانند آزادی بیان داشته باشند چه می شود؟ من ممنونم که فیلمسازانی در جمع بین ما هستند که می گویند وقتی به کشور خود برمی گردیم اگر حضور در این جشنواره و ایران عواقبی برایمان داشته باشد ترجیح می دهیم کشورمان را عوض کنیم.

 سردار نقدی اولین تقدیر شونده

در ادامه سردار غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین، محمد خزاعی و … روی صحنه آمدند و از سردار نقدی قدردانی کردند.

سردار نقدی در سخنانی گفت: سینمای اصیل ایران سینمای شجاعت، شرافت و کرامت انسانی است. این سینما، صدای مظلومین است. آنهایی که هنرشان را به قدرت ها فروخته اند به جایی نمی رسند، آنهایی که برای خوشامد اسکار فیلم می سازند نامی از آنها باقی نمی ماند ولی آنهایی که برای عدالت و آزادی و اسلام و آزادی اثری می سازند نامشان جاودان می ماند.

در ادامه مراسم از جواد جباری مدیرعامل سابق بنیاد روایت فتح تجلیل شد. جباری نیز عنوان کرد: من هم به همان صحبت های سردار نقدی تاکید دارم و دیگر چیزی نمی گویم.

بیماری فراگیر در میان سینماگران/ وقتی آقای سوری بجای عربی به زبان انگلیسی سخن می گوید…

تجلیل از سینماگران سینمای سوریه بخش دیگر مراسم بود.

در این بخش مراد شاهین رییس سازمان سینمایی سوریه به نمایندگی از سینماگران این عرصه روی صحنه آمد و مورد قدردانی قرار گرفت.

مراد شاهین گفت: از محمد خزاعی و برگزار کنندگان جشنواره تشکر می کنم و امیدوارم این جشنواره به صورت مستمر ادامه پیدا کند.

اهدای جوایز فیلم های مستند/ شیوه همیشگی در اهدای لوح و جوایز به تمامی آثار

در ادامه جوایز بخش فیلم های مستند مسابقه سینمای ایران اهدا شد.

در این بخش لوح تقدیر به مستند پسرم ساخته محمدمهدی خالقی اهدا شد.

لوح تقدیر ویژه این دوره برای پرداختن به موضوع یمن به مستند بیتنا اهدا شد.

دیپلم افتخار سوم به مستند آقای نخست وزیر ساخته محمدرضا امامقلی رسید.

دیپلم افتخار دوم به باصبر زندگی ساخته وحید فراهانی تعلق گرفت.

تندیس این بخش به زنانی با گوشواره های باروتی ساخته رضا فرهمند اهدا شد. فرهمند پس از دریافت جایزه اش گفت: این فیلم موفقیت های بزرگی کسب کرده و این موضوع حاصل زحمت همه بچه هاست.

وی با اعلام اینکه این روزها مشغول ساخت مستندی در سوریه است و با فلسطینی ها کار می کند، توضیح داد: همیشه سعی کرده ام فیلمی بدون سوگیری بسازم. باید بگویم در سوریه مردانی دیدم که از جنس یک مرد بودند. من با کمال افتخار این جایزه را به همسر شهید مدافع حرم علی کمال زاده تقدیم می کنم.

در این بخش مراسم رضا برجی عکاس و مستندساز که برای اهدای جوایز روی صحنه بود، گفت: ما در حال پخش کردن انگیزه مقاومت در منطقه هستیم که این انگیزه باعث می شود مردان ما به جاهای دور بروند و شهید شوند. امسال یکی از سال های پربار جشنواره بود و جا دارد از همه برگزارکنندگان تشکر کنم.

وقتی دبیر جشنوره فیلم فجر تندیس جشنواره مقاومت را اهدا می کند! / تکرار سیاست تقدیر از تمامی صاحبان اثر…

سپس هیات داوران فیلم های مستند مسابقه بین الملل روی صحنه آمدند. در این بخش، ابراهیم داروغه زاده، خانواده شهید مدافع حرم مصطفی صادقی هم روی صحنه آمدند.

لوح تقدیر این بخش به روی لبه چاقو ساخته جرمی ویلیامز اهدا شد.

دیپلم افتخار سوم به فیلم یمن کودکان و جنگ ساخته خدیجه السلامی تعلق گرفت. تهیه کننده فرانسوی این فیلم جایزه را به نیابت از خدیجه السلامی دریافت کرد و گفت: از دوستانم تشکر می کنم و از اینکه پانزدهمین جشنواره مقاومت برگزار می شود خوشحالم و امیدوارم این جشنواره ادامه پیدا کند.

دیپلم دوم به کشتن غزه ساخته دن کوهن و مکس بلومنتال رسید.

دن کوهن گفت: از همه تشکر می کنم و افتخار بزرگی است برای من که در اینجا حضور دارم و وقتی به آمریکا برگردم می گویم ایران قلب مقاومت است.

تندیس و دیپلم افتخار اول این بخش به رضا فرهمند برای زنانی با گوشواره های باروتی تعلق گرفت.

تکرار خطای افتتاحیه جشنواره مقاومت/ باز هم جایزه شهید توسط یکی از مدیران معلوم الحال سازمان سینمایی در جشنواره مقاومت اهدا گردید

در این بخش پدر شهید مدافع حرم مصطفی صادقی توسط ابراهیم داروغه زاده تقدیر شدند.

پدر شهید صادقی گفت: پسرم مهندس انرژی اتمی بود و به صورت افتخاری به جنگ رفت و تحصیلات عالیه داشت.

در ادامه هیات داوران بخش «روایت نو» و خانواده شهید اسماعیل حیدری روی صحنه آمدند.

تقدیر از جامانده افتتاحیه / حضور بی معنی علی دهکردی

جایزه ویژه این بخش به علی دهکردی برای بازی در دریاچه ماهی تعلق گرفت. دهکردی گفت: از نگاه خاص هیات داوران تشکر می کنم. این جایزه را به نمایندگی از همه بچه های این فیلم شریف دریافت می کنم و به ملت بزرگ ایران ادای احترام می کنم که در این شرایط سخت قهرمان واقعی مقاومت هستند.

بالاخره «ویلایی ها» دیده شد

تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلم اول به منیر قیدی کارگران ویلایی ها رسید. قیدی گفت:  از سعید ملکان تهیه کننده فیلم تشکر ویژه می کنم اما این جایزه را به او تقدیم نمی کنم چراکه این جایزه متعلق به ایشان است و من به نیابت از وی این جایزه را دریافت کردم.

احمدرضا معتمدی از داوران این بخش از جشنواره نیز گفت: ما باید حضور زنان در سینمای مقاومت را جدی بگیریم. خانم قیدی با تواضع جایزه خود را به ملکان تقدیم کرد ولی در جلسه هیات داوران ما ظرفیت بالای او را در فیلمسازی مورد تاکید قرار دادیم. به نظرم حضور زنان در عرصه مقاومت کمرنگ بود و ما باید به این موضوع توجه کنیم.

وی افزود: مریلا زارعی از اعضای هیات داوران بود که ظرفیت بالایی دارد. از سوی دیگر ما ظرفیت زنان را در دفاع مقدس به یاد داریم از همین رو از مسئولان سینمایی می خواهم که به حضور زنان در سینمای مقاومت بیشتر توجه کنند.

این خبر در حال تکمیل است…

[ad_2]

Source link